Kadar nam dnevni opravki zapolnijo naš urnik, je prva stvar, kateri se odpovemo prav tista 1 ura zase. Ta ura je lahko bila namenjena branju knjige, teku, sprehodu, plavanju ali vadbi. Skratka vsemu, kjer pozabimo na skrbi iz službe, od doma in naredimo nekaj, kar nas napolni in navdihne. Točno ta ura je tvoje čudežno zdravilo proti stresu in njegovim posledicam. 

To, da se odpoveš svojemu prostemu času, ni dobro za telo, ne za tvoje počutje in ne za zdravje. Prosti čas je pogosto tudi prav tisti čas, ki ga nameniš gibanju, športu ali drugi fizični aktivnosti, ki te veseli. Kadar se ustaviš in prenehaš z gibanjem, pričneš izgubljati  mišično maso in kondicijo. To se prične že kar hitro. 

​Če nisi telovadila že več, kot mesec dni, boš izgubo moči že precej opazila. To lahko tudi na preprost način testiraš tako, da narediš eno srednje zahtevno vadbo, pri kateri si med redno izvedbo že precej napredovala.

Verjetno se še spomniš, kako dobro si se počutila po vadbi, saj si vedela, da si naredila nekaj dobrega zase.

Naj to ne ostane le spomin! Vabimo te, da se vrneš na stare tire skupaj z nami 😉

Dobro je, da imajo tudi mišice spomin, kajti videla boš, da boš napredovala veliko hitreje, kot si takrat, ko si prvič pričela z vadbo.

Da pa ne bo urnik problem, imamo v naši ponudbi širok nabor vadb v različnih terminih. Tako bo ti lažje najti pravega zase.  Sedaj pa se moraš le še prijaviti in prikazati v našem studiu 🙂