Vadbe za ženske

Programi ustvarjeni za ženske

Majhne skupine

Vodena vadba

Motivacija

podpora

kaj pridobiš z vadbo?

Vadbe so prilagojene tako za začetnice kot tudi nadaljevalke. Veliko pozornosti posvečamo gibljivosti in vajam za moč. Z vadbo izboljšaš gibljivost, moč, koordinacijo in hitrost. Predhodne izkušnje niso potrebne.

POLE DANCE

Pole dance

Ples ob drogu je namenjen vsem ženskam, ki želijo poskusiti nekaj novega. Na vadbi se elementov učimo od začetka in jih počasi nadgrajujemo. Predznanje ni potrebno. Vadbo, ki traja 60 min začnemo z dinamičnim ogrevanjem, s katerim dobro ogrejemo vse mišice telesa. Nato sledi raztezanje in na koncu delo na drogovih.

Elemente kasneje kombiniramo v zahtevnejše povezave, ki predstavljajo za vadečo poseben izziv. Te zahtevajo dodaten trud, kar pripelje še dodatne fizične pripravljenosti.

43€ | (1x tedensko) mesečna

Prijavi se →

Kombinacija vadb 2x na teden

Izboljšaj svojo moč

Svoj napredek na vadbi Pole dance lahko povečaš z dodatnim obiskom vadbe Pole dance ali pa kombiniraš z vadbo Fit body. Takšna kombinacija ti pomaga pri hitrejšem pridobivanju na moči in napredku pri elementih na drogu.

63€ | (2x tedensko) mesečna

Prijavi se →

Izboljšaj svojo gibljivost 

Pri plesu na drogu (pole dance) je prav tako pomembna gibljivost tvojega telesa. Zaradi tega smo pripravili tudi kombinacijo vadbe s Flex body, ki povečuje tvojo fleksibilnost in ti tako omogoča lažje izvajanje zahtevnejših elementov na drogu. 

63€ | (2x tedensko) mesečna

Prijavi se →

FIT BODY

FIT BODY

Če želiš storiti nekaj zase in nimaš veliko časa, smo pripravili hitro in učinkovito vadbo, ki ti bo pomagala pri izgubi telesne teže in pridobivanju mišične mase. 

FIT BODY je vadba z lastno težo ali s pripomočki (palica, elastika…), ki zajema vse dele telesa. Gre za način vadbe VIIT, kjer kombiniramo intervale z visoko intenzivnostjo ter intervale zmernega počitka. Posebnost takega načina vadbe je v tem, da telo tudi v mirovanju, torej po vadbi, kuri odvečno maščobo. To se tudi pozna pri hitrejšem hujšanja in pridobivanju mišične mase.  Sama vadba ne traja več kot 30-40 min. Primerna tako za začetnike kot tudi nadaljevalce. 

FIT BODY bo dvignil tvojo motivacijo in energijo ter hkrati oblikoval tvojo postavo. Dokazano najbolj učinkovita vadba v mestu.

30€ | (1x tedensko) mesečna

Prijavi se →

Še za dodaten učinek lahko Fit body obiskuješ 2x tedensko ali pa kombiniraš z vadbo Flex body, ki pripomore k večji gibljivosti tvojega telesa.

48€ | (2x tedensko) mesečna

Prijavi se →

Flex BODY

Flex body

Po vsakodnevnih rutinah (služba, hišna opravila) ali po intenzivni športni aktivnosti obremenjujemo svoje telo in mišice, zato je njihovo raztezanje nujno. Flex body vodena vadba pripomore k manjši okornosti in izboljšanju funkcije vsakodnevnih aktivnosti.  Na vadbi, ki traja 60 min, izboljšujemo mišično elastičnost in koordinacijo gibov, sproščamo telo in zmanjšujemo napetost v mišicah ter pojav »muscle fibra«. Vadba temelji na vadbi z  lastno težo, ki jih kombiniramo na različne načine in v zanimiva zaporedja, ki so dokazano najbolj učinkovita. Primerna je za ljudi, ki imajo bolečine v križu, vratu zaradi načina dela ali pa za športnike, ki se želijo izogniti poškodbam.

30€ | (1x tedensko) mesečna

Prijavi se →

KAJ GOVORIJO O NAS?

MNENJA STRANK

​​“​Vadba je odklop od sveta, čas za dušo in telo. Svetovala bi jo vsakomur, ki želi podariti nekaj sebi.

J.F.

Na vadbo hodim, zaradi pozitivne energije, ki jo dobim od inštruktorice. Ustreza mi način vadbe in intenzivnost ter še posebaj super počutje, ki ga občutim po vadbi. Enostavno všeč mi je in pika!

H.K,

“Obiskujem Pole dance. Zelo mi je všeč, ker ker sem rada na drogu in se rada učim nove elemente. Na vadbah se počutim varno in uredu, saj imam odlične trenerke (Iris, Urša,…. ).”

S.K.

Pridruži se danes

Naj ti naše vadbe popestrijo vsakdan na tvoji poti do sprememb.