Vabljeni na profesionalno fotografiranje na drogu. V soboto, 12.5.2024 od 10:30 do 16:00,  v Studiu Sport & Pole & Dance.

Kot fotografinja in plesalka na drogu vem, da so fotografije nekaj čudovitega. Ples ob drogu je umetnost, ki vam ga s pomočjo fotoaparata ujamem v objektiv in ostane večen spomin, ki ga lahko pokažete prijateljicam/prijateljem ali pa krasi stene vašega doma.

KAKO POTEKA?
Vsako dekle bo imelo na voljo čas, da se ogreje in pripravi na fotografiranje, kar pomeni, da pridete vsaj 30 min do uro pred fotografiranjem. Samo fotofrafirjanje bo trajalo 30 min. Potekalo bo individualno v sodelovanju z fotografinjo. Med samim fotografiranjem bo možnost tudi vmesnega počitka, če bi potrebovale, da si naberete moči. Priporočeno, da se fotografirate v elementih, ki so vam že znani ali pa katere vadite na treningih do datume fotografiranja. Oblečene ste lahko po želji (max. 2-3 različna stila).

VEČ INFORMACIJ

Datum: 12.5.24 od 10:30-16:00
Število: od 5 do 10 oseb 
Cena: 75 eur/osebo

(Prijava je dokončna, ko je delavnica tudi plačana, najkasneje do 8. maja 2024. Naknadno vam preko e-pošte pošljemo podatke o plačilu.)

Kje?
V studiu Sport & Pole & Dance, (Vipavska cesta 4j) v Ajdovščini

Ostale informacije:

  • Odjave sprejemamo do 8.maja, po tem datumu zadržimo 60 % vrednosti vplačanega zneska.
  • Vsaka udeleženka se fotografiranja udeleži na lastno odgovornost.

V ceno je vključeno:

  • studijsko fotografiranje s profesionalnim fotoaparatom in s pomočjo studijskih luči, oprema, postavitev
  • lasten izbor 5 fotografij v digitalni obliki, obdelava fotografij. Če pa bi želeli še kakšno dodatno fotografijo, ki vam je posebej všeč, je možen dokup 17 eur/fotografijo. Fotografije bodo oddane v roku 20 do 30 dni po fotografiranju.
PRIJAVA:
Predhodna prijava je obvezna saj je število mest omejeno. Zbiram jih do zapolnitve mest.
Za več informacij ali prijavo se mi oglasi:
sportpoledance2@gmail.com
• 040 577 474