Vabimo vas, da se nam pridružite na enkratnem dogodku Tekmovanje v zračni umetnosti, ki bo potekal 2.12.2023 v Dvorani prve slovenske vlade, Ajdovščina.

Na tem razburljivem dogodku boste lahko spremljali izjemne nastope članic Kluba SPD, ki bodo predstavile svoje spretnosti na drogovih, obročih in v gimnastiki. 

Nastopajoče so trdo delale in se pripravljale, zato bo to priložnost, da se pokažejo v svojem najboljšem svetlu.

Naše občinstvo je ključnega pomena, zato vas vabimo, da se pridružite in podprete naše nadarjene umetnike. To bo priložnost za vse starše, prijatelje in ljubitelje zračne umetnosti, da doživite navdušujočo in vsesplošno privlačno predstavo.

Dogodek je namenjen staršem oz. družinskim članom in prijateljem z namenom, da nastopajoči  pokažejo svoje znanje.

Poleg navdušujočih nastopov se lahko pričakuje tudi prijetno vzdušje, kjer se bomo lahko družili in uživali v skupnih trenutkih.

Dogodek bo zagotovo navdihujoč in nepozaben za vse, ki se boste udeležili. Pridružite se nam v soboto 2.12.2023 od 14:00 do 18:30 in doživeli boste čudovit svet zračne umetnosti v vsem svojem sijaju!

Veselimo se vaše prisotnosti na tem nepozabnem dogodku Tekmovanje v zračni umetnosti. Skupaj bomo ustvarili izjemno vzdušje, ki bo polno navdušenja, lepot in spretnosti naših nadarjenih nastopajočih.

Dogodek je brezplačen! 

Svetujemo vam, da za nemoten nastop nastopajoče vstopate in izstopate v dvorano po odplesani točki.

Posebna zahvala gre tudi sponzorju, ki bodo poskrbeli, da bo vse potekalo gladko: