Vadbe za otroke

razvijanje gibanih sposobnosti

telesna aktivnost

Vodene vadbe

Majhne skupine

Druženje

zabava

Kaj z vadbami pridobijo otroci?

Vadbe so prilagojene za otroke. Veliko pozornosti posvečamo gibljivosti in vajam za moč, hkrati raziskujemo nova in zabavna gibanja ter elemente gimnastike in akrobatike. Z vadbo otroci izboljšajo gibljivost, moč, koordinacijo in hitrost. Namenjene so otrokom od prvega razreda* do 15 let. Predhodne izkušnje niso potrebne.

*za vse, ki bodo v kolendarskem letu dopolnil starost 6 let

mini

POLE DANCE

mini Pole dance

Vadba MINI Pole dance (ples ob drogu) je namenjena otrokom, želijo raziskovati nove in zabavne izzive v športu. Otroci s plezanjem na drog in z učenjem novih ter ponavljanjem že osvojenih gibov/elementov, krepijo telo in dvigujejo samozavest in samozaupanje. Treningi so zabavni in zastavljeni tako, da otroci pri vadbi napredujejo. Vadba poteka 60 min. Predznanje ni potrebno. Otroke v skupine razporedimo glede na predhodno znanje (začetniki, nadaljevalci).

35€ | (1x tedensko) mesečna

Prijava →

Kombinacija vadb 2x na teden

Izboljšate moč in gibljivost

Svoj napredek na vadbi Pole dance lahko otrok poveča z dodatnim obiskom vadbe Acro-gym. Takšna kombinacija pomaga pri hitrejšem pridobivanju na moči in napredku pri elementih na drogu.

55€ | (2x tedensko) mesečna

Prijava →

Izboljšaj svojo moč / gibljivost 

Vadbo Pole dance lahko otrok kombinira tudi z vadbo Aerial hoop, ki otroku omogoča, da nadgradi svoje gibalne sposobnosti.

55€ | (2x tedensko) mesečna

Prijava →

Mini

acro-gym

MINI ACRO-GYM

Vadba temelji na osnovnih elementih gimnastike in akrobatike (preval naprej- nazaj, preval raznožno, stojo, skoki, kolo, obrati na obeh nogah, most, ženska in moška špago, piramide, …), s  katerimi otrok razvija gibalne spodobnost: moč, gibljivost, ravnotežje, koordinacijo,… Na vadbi, ki traja 60 min, otroci s pomočjo gibalnih iger nadgrajujejo tudi elementarne gibalne vzorce. Vadba je primerna tudi za otroke, ki potrebujejo vaje za gibljivost telesa, posebej pri športih, kjer se v osnovi veliko gradi na moči (rokomet, nogomet, košarka). Predznanje otroka ni potrebno. 

35€ | (1x tedensko) mesečna

Prijava →

KOMBINACIJA ZA POLE DANCE / AERIAL HOOP

Pri obeh vadbah (Pole dance/Aerial hoop) je prav tako pomembna otrokova gibljivost in moč telesa. Zaradi tega smo pripravili tudi kombinacijo vadbe Acro-Gym, ki še dodatno poveča fleksibilnost in ti tako omogoča lažje izvajanje zahtevnejših elementov na obroču ali drogu.

55€ | (2x tedensko) mesečna

Prijava →

MINI

AERIAL HOOP

MINI AERIAL HOOP

Na vadbi Aerial hoop se otroci naučijo osnovih elementov na obroču in povezav med elementi (koreografije). Z višjo stopnjo znanja pa nadrajujejo zahtevnost elementov. Na vadbi otroci pridobivajo na moči, ravnotežju, vzdržljivosti in gibljivosti, kar postopoma razvijajo pri urah. Izkušnje otroka za vadbi niso potrebne, saj ga razporedimo v skupino glede na predhodno znanje (začetniki, nadaljevalci). Vadba traja 60 min.

35€ | (1x tedensko) mesečna

Prijava →

KAJ pravijo otroci?

MNENJA OTROK

​​“​Ples ob drogu je zelo fajn. Najslednje leto bom tudi hodila. Izboljšala sem se od lani. Iris in Urša sta zelo fajn.

M.J.

Na vadbi mi je všeč, ker je učiteljica fajn in mi polepša dan. Ni stoga preveč, ampak malo je.

A.N.K.

“Meni je všeč. Še bom hodila. Spomnim se, ko mi je šlo grozno in nisem znala plezati ali pa delati elemente.”

K.P.

“Na vadbah zelo uživam, saj pozabim na vse šolske skrbi. Hvala ti, ker svojo pozitivno energijo narediš vadbe še boljše.”

P.V.

Pridruži se danes

Naj ti naše vadbe popestrijo vsakdan na tvoji poti do sprememb.