Sodeluj v nagradni igri InCastra 2022 in morda bo BREZPLAČNA VADBA po tvoji izbiri prav tvoja!

Za sodelovanje se prijaviš tako, da izpolniš spodnje podatke in se strinjaš z našimi pogoji sodelovanja. V nagradni igri sodelujejo lahko le polnoletne osebe.

Dne 6.10.2022 bomo izžrebali nagrajenke nagradne igre Incastra 2022. Rezultat žreba bomo objavili v naših socialnih omrežjih. Nagrajenke bodo o nagradi obveščene pisno po elektronskem naslovu, katerega so navedle ob sodelovanju.

NAGRADE SO:

1. nagrada: 1 x BREZPLAČNI MESEC VADBE (8 obiski) ZA ŽENSKE (po lastni izbiri)
2. -3. nagrada: 1 x BREZPLAČNI MESEC VADBE (4 obiski) ZA ŽENSKE (po lastni izbiri)
4.-8. nagrada: 1 x BREZPLAČNI OBISK VADBE ZA ŽENSKE (po lastni izbiri)

Ostale pogoje sodelovanja nagradne igre in žreba pa najdeš na naši spletni strani.

* Nagrada ni zamenljiva za drugo vrsto nagrade/darila. V primeru izostanka vadb prejetih z nagradno igro, se obiskov vadb ne glede na vzroke izostanka, NE prenaša na naslednje mesece vadb, kar pomeni, da jih ni možno koristiti v prihodnje razen znotraj meseca in kot določajo Splošni pogoji vadb.

Sodeluj v nagradni igri

* indicates required
Potrjujem svojo polnoletnost *
V primeru prejetja nagrade, bi obiskovala: *

Podatke potrebujemo za obveščanje nagradne igre in drugih aktivnosti v klubu.

Z oddajo obrazca, se strinjate, da Klub SPD hrani in obdeluje moje osebne podatke (ime in priimek, e-pošta) ter spremlja moje aktivnosti na spletnih straneh kluba za zagotavljanje personaliziranih vsebin. S klikom na Gumb se prijavljam tudi na občasna obvestila, ki jih bom prejemal s strani Kluba SPD. S tem tudi soglašam, da sem seznanjen, da se lahko kadarkoli odjavim od prejemanja novic in imam pravico do izbrisa, vpogleda in prenosa svojih osebnih podatkov.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.