Bližajo se poletne počitnice in veliko vas je že vprašalo, ali bomo imeli treninge tudi poleti. Odgovor je DA, poleti bomo tudi migali.

Glede na to, da si poleti radi vzamemo čas zase, je tudi vadba prilagojena temu. ​

Kdaj bo potekala vadba? Glede terminov in frekvence se bomo dogovorili, glede na vaše želje (1x ali 2x tedensko). Urnik naknadno!

Brez skrbi, lahko se nam pridružiš tudi če si popolna začetnica, saj program prilagodimo na stopnjo znanja oz. pripravljenosti.

PROGRAM VADB:
​ODRASLI

  • FIT BODY Ajdovščina / Osek
  • POLE DANCE Ajdovščina

OTROCI*

  • KOMBINIRANA VADBA Ajdovščina
    ​(pole dance, aerial hoop, gimnastika, ples)

S poletno vadbo začnemo 26.6.2023 in zaključimo 17.8.2023.

Zakaj migamo čez poletje? Dva meseca počitka je dolga doba tudi za otroke. Če imate možnost in si otroci želijo, vam priporočam, da se vadbe udeležijo, saj bodo na ta način vzdrževali znanje in kondicijo. Septembra pa bo vse skupaj veliko lažje. 

​Kako se plača: 
Vadnino poravnate v 7 dneh po prijavi na poletno vadbo. Cena vadbe za odrasle je po ceniku. 

Za *otroke smo pripravili paket 6 obiskov ali 12 obiskov, ki jih lahko izkoristite v mesecih julij in avgust. *Cena za vseh 6 obiskov je 53 €, 12 obiskov 105 €. ​

Se vam poraja vprašanje kaj pa v času dopusta, kako bomo to uredili? Brez skrbi, mirno lahko greste na morje oz.dopust. saj so za odrasle nadomeščanja odsotnosti možna, vendar v dogovoru z vaditeljico in le ta se nadomeščajo na urah vadb za odrasle po urniku. *Za otroke smo pripravili poseben paket. Naj razložimo, zakaj. Meseca julij in avgust imata skupaj 8 tednov. Pripravili smo paket 6/12 obiskov, prav zato, da lahko v miru dopustujejo z vami in nonami ter nonoti.

Prosim, da se prijavite do petka (16.6.), saj bomo tako lažje organizirati uro in število otrok v skupini.

​Vadbe v času od 18.8. do 3.9. 2023 NI.