Vabimo vas na delavnico acroyoge, ki se bo odvijala v našem SPD studiju! 

Acro.kaaaj?

Acro-yoga je sestavljena iz joge in akrobatike. Je del temeljev joge kot korenine in globoke prakse telesno-duhovnega samozavedanja, ki v povezavi z akrobatiko poskrbi za pretok – “flow”, iskanje skupnega ravnovesja. Pravijo, a je to igra ravnotežja v dvoje. In res je!

Vabimo vas na delavnici acroyoge za otroke s straši in acroyoge za odrasle, kjer bomo poskušali odkriti in razviti različne telesne lastnosti, kot agilnost, moč, prožnost, vzdržljivost in pravilne poravnave. Acroyoga je res zabavna, saj v parih in skupinah ustvari vzdušje smeha, igre in telesnih izzivov.

Arabi Lorenza, certificirana učiteljica Acroyoge, Power joge in Movement Flow na svojih delavnicah ponuja priložnost, da udeleženci skozi svoj “flow” najdejo veselje do gibanja in ravnovesja v življenjem ter občutka enotnosti med umom, telesom in duhom.  Izkušena učiteljica Movement Flowja pravi, da bomo z delavnico napolnili svoje življenje z radostjo in gibanjem, se poigrali z našimi zmožnostmi in prebudili notranjo energijo.

Družinska acroyoga – ACROYOGA Z OTROCI, je edinstvena kombinacija joge, akrobatskega letenja, masaže in iger, ki jih otroci in njihovi starši/skrbniki vadijo skupaj za povečanje telesne zavesti in samozavesti. Z gibanjem, igrivostjo in veseljem boste ustvarili povezanost med vami in otrokom. Z izvajanjem teh disciplin želimo pomagati razviti samozavest, zaupanje drug v drugega in se naučiti komunikacijskih veščin. Pridi poletet z nami!

Na večerno delavnico ACROYOGE ZA ODRASLE pa lahko pridete s svojim partnerjem, prijateljico ali morda z osebo, s katero obiskujete skupno rekreativnost. Vabljeni vsi začetniki in tudi tisti, ki ste morda to “letečo jogo” s svojo dvojico že poskusili.

Vabimo vas, da se nam pridružite na delavnici acroyoge, na kateri boste spoznali osnove (tako je, predznanje ni potrebno), tehnike ter veščine in kako pravilno držati in obdržati ravnotežje.

Vabljeni vsi začetniki in tudi tisti, ki ste morda to “letečo jogo” s svojo dvojico že poskusili.

Kdaj?
V soboto, 18.6.2022

Ob kateri uri?
17:00 – za otroke s starši

19:00 – za odrasle (16+ let)

Vsaka delavnica bo trajala 1 uro in pol.

Kje?
V našem studiju, (Vipavska cesta 4j) v Ajdovščini


Maksimalno št. udelezencev: 10 parov 

Obvezna oprema: 
kratka majica, dolge pajkice, spete lase, armaflex, plastenka vode. Vadimo bosi.

Cena delavnice na par: 20€

(Po poslani prijavi, boste prejeli e-mail z navodili za plačilo. Prijava je dokončna, ko je delavnica tudi plačana, najkasneje do srede 16.junija 2022. )

Ostale informacije:

  • Odjave sprejemamo do 16. junija, po tem datumu zadržimo 60 % vrednosti vplačanega zneska.
  • Vsak udeleženec se delavnice udeleži na lastno odgovornost.