Skupaj do FIT postave

Zate smo pripravili poseben paket On-line vadb, ki ga lahko izvajaš kadarkoli doma!

Postani FIT z nami! 

Z večletnimi izkušnjami smo oblikovali paket, ki prinese strankam največ rezultatov.

Kaj je FIT BODY vadba?

FIT BODY je vadba z lastno težo ali z pripomočki, ki jih imamo doma (stol, metla, elastike, plastenke 2x 1,5L…) Gre za način vadbe, kjer kombiniramo intervale z visoko intenzivnostjo ter intervale zmernega počitka. Sama vadba ne traja več kot 30-40 min, max. 2x tedensko.

Vadba je primerna za začetnike in nadaljevalce. V tej vadbi ne zanemarimo niti vaj za moč trupa, rok nog, zadnjice, vaj za stabilizacijo. 

🔽 KAKŠEN JE REZULTAT? 🔽

FIT BODY bo dvignil tvojo motivacijo, da boš vztrajala in bila polna energije, telo se ti bo preoblikovalo…

KAJ ZAJEMA PAKET?

  • 8 obiskov mesečno →  vadba FIT BODY poteka 2x tedensko
  • v primeru odsotnosti prejmeš posnetek vadbe na e-mail
  • članstvo v zaprti skupini, kjer se skupaj vzpodbujamo in motiviramo. 

Sedaj po posebni AKCIJSKI CENI

namesto 48 eur, samo 30 eur.

 

Za prijavo v prvem koraku je potrebno najprej ustvarite UPORABNIŠKI RAČUN, v katerem boste imeli možnost samostojne izbire obiskov.  V drugem koraku izpolnite še OBRAZEC z vašimi osebnimi podatki.

S tem, ko se vključite v naš sistem, vam bomo na vašo e-pošto poslali predračun rezervacije. Ob poravnani obveznosti, se vam bo vklopila možnost prijave na vse željene vadbe. 

3 RAZLOGI ZAKAJ SE ODLOČITI ZA ON-LINE VADBE

1. “BOM KASNEJE”
Vadba poteka po točno določenem urniku, zato videoposnetka ne morete zaustaviti. Obstaja tudi verjetnost, da se izognete izgovoru, da nimate časa in odlašate. V primeru, da se vadbe ne morete udeležiti, bo po vadbah za določen čas na voljo njihovi posnetki, kar bo prišlo še posebej prav tistim, ki se zaradi kakršnihkoli razlogov določenega termina ne bodo mogli udeležiti. Posnetek prejmete v roku 24 ur od zaključka vadbe. Pogoj za prejeti posnetek je Vaša prisotnost na seznamu vadbe za točno določen dan. V nasprotnem primeru, vam ga nismo dolžni poslati.

2. SKORAJ IZ NASLONJAČA
Redna vadba, pa čeprav v domačih dnevnih sobah, spalnicah, kopalnicah, otroških sobah ali garažah, bo pripomogla k našemu boljšemu počutju in nam hkrati dala občutek, da v teh težkih časih nismo sami in da nam bo le skupaj tudi tokrat uspelo.

3. MOTIVACIJA
Inštruktorji vas med vadbo spremljajo, vodijo in motivirajo s svojo super energijo.

Ekipa SPD te z veseljem pričakuje! 💗